0 10 tecken som visar att en person är attraherad av dig -
Hem Beteendemönster 10 tecken som visar att en person är attraherad av dig

10 tecken som visar att en person är attraherad av dig

Författare

Kategori

Man brukar säga att kroppsspråket är oerhört viktigt. Oavsett om det är en avslappnad middag eller en arbetsintervju så kan ditt kroppsspråk avslöja väldigt mycket om dig och hur du känner i en specifik situation. Men hur kan du då använda andra personers kroppsspråk till din egen fördel? Jo, du kan läsa av om en person är attraherad av dig – just genom personens kroppsspråk.

Mi Ridell, författare till boken Kroppen ljuger aldrig berättar i en artikel publicerad i MåBra (2019) om vilka tecken som tyder på att en person är attraherad av en annan person.

Sökande och besvarande av ögonkontakt

Om du söker ögonkontakt med en person och personen möter din ögonkontakt i minst 1,5 sekunder så är detta ett tecken på att personen är intresserad. Om ögonkontakten är återkommande från personen så har det gått över på en flirt.

Förstorade pupiller

Förstorade pupiller tyder på att personen är intresserad. Inom reklamens värld förstoras pupillerna för att detta fångar uppmärksamhet av mottagaren.

Hen sträcker på sig och puffar ut bröstet

Om personen sträcker lite extra på sig och puffar ut bröstet så är detta ett tecken på att personen är intresserad. Detta sker ofta helt omedvetet.

Personen snyggar omedvetet till sig

Om personen börjar rätta till sitt hår, eller slickar sig om läpparna så är detta ett tecken på att personen är intresserad. Detta görs för att bli mer attraktiv.

Personen ger ett äkta leende

Äkta leenden kännetecknas med små rynkor runt ögonen. Om personen ger spontana och äkta leenden kan detta vara ett tecken på intresse.

Personen visar sig sårbar

När intresse finns för en person så händer det att man visar sig sårbar. Detta kan göras antigen medvetet eller omedvetet. Det kan exempelvis handla om att lägga huvudet på sned för att blotta halsen, eller att personen vänder upp handflatorna och visar vristerna.

Personen vänder hela kroppen mot dig, inklusive fötterna.

Om personen vänder hela kroppen mot dig, inklusive fötterna så visar det på intresse från personen.

Personen lutar sig framåt

Om personen du pratar med lutar sig framåt så tyder det på ett starkt intresse. Personen vill inte missa ett ord av vad du har att säga.

Personen visar intresse via skratt

Om personen skrattar mycket så är det ett tecken på att personen uppskattar dig och vad du har att säga.

Personen är nervös i din närvaro

Om personen vill göra ett gott intryck så händer det att man blir nervös.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Intressanta inlägg

Fem tecken på att du behöver semester

Att ha semester har inte alltid varit en självklarhet, faktum är att blev lag på att arbetare skulle få semester först 1938 (Wikipedia). På...

Så kan du träffa en psykolog online

Alla som bor i Sverige har rätt att träffa en psykolog via sin vårdcentral. Vård vid psykisk ohälsa bör vara lika självklar och snabb...

Somna lättare med ett enkelt trick!

Har du svårt att sova, då kan en amerikansk läkare som snackat med Daily Mail ha kommit på en lösning på problemet. Mer specifikt kallas det...

5 vanliga gräl som är förödande för din relation

Bråk är vanliga inom parrelationer, det kan vi inte komma ifrån, hur vi än vrider och vänder på det. Har sambon gömt ostsmörgåsen under...

10 tecken som visar att en person är attraherad av dig

Man brukar säga att kroppsspråket är oerhört viktigt. Oavsett om det är en avslappnad middag eller en arbetsintervju så kan ditt kroppsspråk avslöja väldigt...